Kamini

Kamini so naša strast, poezija in življenje. V gradnjo in izdelavo kaminov vložimo vso energijo, vsako kapljico znanja, vsako leto izkušenj in vsak atom ljubezni.

Izdelavo kaminov izvajamo že od leta 1867. Obdobje, dolgo 150 let, nas je pripeljalo do izjemnih izkušenj. Tradicijo prenašamo iz roda v rod. Vsako generacijo smo boljši. 150 let se že učimo, prilagajmo in nadgrajujemo.

Kamine izdelujemo Vam in za Vas. Vsak kamin naredimo in prilagodimo vašim željam in zahtevam. Všeč so nam vaše ideje, vaša izvirnost in vaši predlogi, saj le tako napredujemo. Z vami si razširjamo obzorja in znanje, zato se v največji meri posvečamo Vam in vašim željam in zahtevam.

Proces izdelave kamina je v celoti narejen doma, v Sloveniji. Uporabljamo glino pridobljeno na slovenskih tleh. Kvalitetno glino pridobivamo v Komendi. Tehnike in procesi so v celoti razviti in priznani na slovenskih tleh.

Toplozračne peči in kamine najdete vsepovsod. Namenjeni so prav vsem in vsakemu prostoru dodajo neprecenljivo dodano vrednost. Pri izdelavi se ne posvečamo samo materialom in tehnikam, ampak tudi izgledu in estetiki. Naša vizija strmi k temu, da poleg najvišje kvalitete izdelamo produkt, ki je lep celo leto.

Kamini in peči so naše področje. Če si želite kvalitetne, strokovne in lepe izdelave kamina, se udobno namestite, za vse ostalo bomo poskrbeli mi!

Kamini Fujan ponuja rešitev za prav vsak dom!

Kamini - Produkti